Reconnective Healing

Reconnective Healing
Vetenskapen om RH
Eric Pearl
RH Session

Mangala ger RH

Vad händer under sessionen?

Allas upplevelser av Reconnective Healing är unika. Många gånger märks healingen på ett ögonblick under bara en behandling och andra gånger tar det lite längre för healingen att utvecklas. Med lite tur kommer healingen i den form du förväntat dig. Om du har riktig tur kommer healingen i en form du aldrig kunnat föreställa dig. En form som Universum haft i åtanke speciellt för dig.

Healing inträffar på alla möjliga sätt. Det bästa sättet att tillåta en healing att äga rum är att försätta sig i ett tillstånd av förväntan utan förväntningar eller krav. Lägg dig på massagebänken, slappna av, slut ögonen och lägg bara märke till det som händer. Observera. Bli både den som observerar och den som observeras.

Var i en avslappnad atmosfär. Ligg ner på rygg på massagebänken eller hur ditt arrangemang nu ser ut. Slut ögonen och bara märk. Bara lägg märke till vad som händer. Dra tillbaka din tankeprocess från att medverka och bara observera när det händer något att observera likaväl som när inget finns att observera. Ligg bara där och släpp taget som om du just fått lite oväntad sovmorgon.

Jag tänker inte föreslå att du ska försöka stänga av din hjärna och inte tänka på något alls. Människor har generellt problem med konceptet att inte tänka på något alls. Sinnet jobbar ju konstant. Jag föreslår att du bara lägger märke till det som pockar på din uppmärksamhet. Det ger dig något att göra och tenderar att lindra den stress man ofta känner när man ligger där och försöker tänka på ingenting bara för att inse att man inte vet hur man gör. Vänd uppmärksamheten inåt och låt den färdas genom dig. Genom att observera det som du uppfattar som extraordinärt kommer du ha tillräckligt att göra utan att förlora dig i mentala fällor som "borde" och "skulle".

Andas inte på ett speciellt sätt. Visualisera inte avslappnande scener eller ett önskat resultat. Meditera inte och repetera inte mantran, tyst eller annorstädes. ”Gör” inget annat än det jag har nämnt bara för att du eller någon annan tror att det kommer "hjälpa". Det kommer det inte att göra. Det kommer endast att producera det du är fullt kapabel att producera på egen hand och således störa det verkliga och det fullkomliga i upplevelsen. Och då kan du lika gärna stanna hemma. När du är redo att släppa taget och sluta försöka styra eller modifiera upplevelsen, när ditt ego är tillräckligt ur vägen för att du inte ska lockas "förgylla liljan", då är du redo att uppleva det som gör Reconnective Healing annorlunda, det som gör The Reconnection verklig.

Du är redo att ta emot.

Hur många behandlingar kommer jag att behöva? Hur lång tid tar det att få en healing? Det kan räcka med ett besök. Till och med en del av ett besök. I allmänhet rekommenderar vi att du överväger upp till tre behandlingar. Även om varje behandling är unik är det ofta något speciellt som inträffar under den tredje behandling.

Healing sker på ett ögonblick. Vad som tar ”tid” är för en person att ”bestämma sig” för att ta emot healingen. Om du får allt du pekar på redan vid första, andra och tredje behandlingen är det dags att släppa taget och låta saker och ting utvecklas i sin egen takt.

Om du inte får något resultat alls efter tre behandlingar kan det vara så att Reconnective Healing inte är det mest lämpliga sätt för dig att få det du vill ha just vid det här tillfället i ditt liv. Återigen, du kan välja att släppa taget och låta "det" utvecklas i sin egen takt. Du kan välja att återkomma efter tre, sex eller kanske till och med 18 månader.

Det enda tillfälle jag skulle överväga att ge någon fler behandlingar är a) en ny situation har uppkommit för dig b) du har upplevt tydlig och konsekvent förbättring under de tre första besöken och det verkar som att det bara är lite kvar. I det sammanhanget kan jag överväga ytterligare ett par behandlingar. Efter det skulle jag låta det vara och ge det tid att utvecklas.

Reconnective Healing handlar inte om regelbundna besök eller tillfixningar. Du behöver inte komma in för veckovisa behandlingar eller någon typ av regelbundna besök. När du fått din eller dina behandlingar är det du som "äger" din förändring, din healing, din utveckling. Den är din. Ingen kan ta den ifrån dig. Någonsin.

Kontakta mig för en sesssion av Reonnective Healing på distans eller i Lund.© Copyright 2010-2019, Foto: Mangala, Made by Inspiro

Ett Med Livet
Startsida
Kontakta Mangala
Aktuellt
Gör förfrågan


Design & Internet
Hemsidor
Webb shop
Webbhotell
Sökmotoroptimering
Marknadsföring
Presentation
Utbildningsmaterial
Design till hem och kontor


Tavlor till försäljning
Tavla Hjärtats glädje
Tavla Vortex
Tavla Hjärtelek
Tavla Guld Hjärta
Tavla Sol-Flickan
Tavla Ohämmad glädje
Blommande fönster
Tavla Möjlighter
Foto & fotosession
Foto Människor & Djur
Foto Kristallsmycken
Foto Naturfoto
Foto I Hjärtat
Foto Blandat

Design till hem och kontor
Handla konst & foto
Om Kristallsmycken
Kristallsmycken design
Kristallsmycken galleri
Hur beställer man

Handla kristallsmycken
Oneness Blessing
Vad är Deeksha
Deeksha är bra för

Satsang med Mangala
Online deeksha meditation

Mangalas meditation
Jorden deeksha meditation
Webcast med Bhagavan

För deeksha givare
Alla ögon deeksha
Historiskt jubileum
Global Deeksha
Meditation
Reconnective Healing
Vetenskap om Reconnective Healing
Eric Pearl
Reconnective Healing Session

Mangala ger Reconnective Healing
Inspiration & Visdom
Om Mangala
Jag bjuder dig...
Något för dig?
Attraktionslagen
Coaching
Deeksha
Design
Energi tavlor
Föreläsningar
Fotosessioner och foton
Kristallsmycken
Kurser
Meditation
Nytt medvetande
Reconnective Healing
Webbyrå tjänster